Un bărbat a fost găsit mort lângă fântâna din curtea unui vecin

Ieri dimineață, la ora 07.38, Marius L., din comuna Dolhești, a sunat la 112 și a anunțat că a găsit un bărbat decedat în curtea unei case.

Din primele verificări ale polițiștilor a rezultat că la data de 23 octombrie 2018, în jurul orei 06.30, Ioan B., din comuna Dolhești, a ieșit din casă și a observat în apropierea fântânii din curtea sa un bărbat pe jos. Când s-a apropiat de persoana căzută a observat că este vecinul său, Dumitru D., în vârstă de 39 de ani, localnic.

La fața locului a ajuns o ambulanță care a constatat că Dumitru D. este decedat de mai mult timp.

În urma cercetărilor s-a stabilit că în seara de 22 octombrie, în jurul orei 20.00, Dumitru D. a mers în vizită la Ioan B., fiind vecini și buni prieteni, astfel de vizite având loc frecvent. După ce bărbații au stat de vorbă aproximativ 10 minute, Dumitru a plecat din casa lui Ioan, neînsoțit de către proprietar.

Ioan este bolnav și are un picior amputat, motiv pentru care nu și-a condus musafirul.

Dumitru D. era cunoscut ca fiind o persoană cu afecțiuni psihice, care suferea atât de epilepsie grand mal cât și de tulburare organică de persoanalitate. Individul consuma băuturi alcoolice și locuia împreună cu mama sa, la aproximativ 200 de metri de locul unde și-a găsit sfârșitul.

Pe cadavrul bărbatului nu existau semne de violență. Asupra corpului neînsuflețit s-a efectuat necropsia pentru stabilirea cauzelor producerii decesului.

Polițiștii au întocmit un dosar penal pentru ucidere din culpă.

sursa foto: ziaruldeiasi.ro

Adauga comentariu