Un bărbat a fost internat la Secția de Psihiatrie după ce i-a furat portofelul soției sale în care se aflau peste 2.500 de euro

Ieri, pe la ora 11.30, o femeie în vârstă de 56 de ani, din comuna Marginea, a sunat la 112 și a anunțat faptul că soțul său a lovit-o și i-a fost furat portofelul în care avea suma de 2.550 de euro.

Victima locuiește împreună cu agresorul într-un imobil din comuna Marginea.

Se pare că, în jurul orei 11.00, femeia s-a întors la domiciliu de la fiica sa care locuiește în municipiul Rădăuți. După ce a ajuns acasă, apelanta a observat faptul că dintr-un dulap îi lipsește portofelul în care se afla o sumă de bani ce îi aparținea fiului său. În aceste condiții, femeia și-a întrebat soțul dacă a luat el banii, iar cel din urmă fiind beat a devenit agresiv verbal.

În urma cercetărilor polițiștilor, D.B. a recunoscut faptul că în cursul dimineții a luat din dulap portofelul, urmând să îl restituie ulterior.

D.B. a fost transportat și internat la Secția de Psihiatrie a Spitalului Municipal Rădăuți, având în vedere faptul că suferă de afecțiuni psihice și consumă frecvent băuturi alcoolice.

Polițiștii au întocmit un dosar penal pentru „furt” și „violență în familie”.

Adauga comentariu