Un bărbat a fost reținut de poliție după ce a încălcat măsurile ordinului de protecție în speranța de a-și recupera mașina

La data de 1 decembrie 2021, în jurul orei 05.15, polițiștii au fost anunțați prin 112 de către Lăcrimioara O. (50 de ani) despre faptul că soțul său, Emilian Oniciuc (50 de ani), a încălcat măsurile dispuse prin ordinul de protecție provizoriu emis împotriva sa de către polițiștii din cadrul Secției nr. 4 Poliția Rurală Gălănești. Respectiv, la data de 1 decembrie a.c., la ora 01.00, acesta a spart geamul de la dormitor și a intrat în locuință.

Agenții deplasați la fața locului au constatat faptul că cele sesizate se confirmă, Emilian Oniciuc fiind găsit în garajul locuinței, din comuna Frătăuții Vechi. Fiind întrebat despre motivul pentru care s-a reîntors la locuința de domiciliu, acesta a spus că a venit să își ia mașina.

În acest caz a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de „încălcarea de către persoana împotriva căreia a fost emis un ordin de protecție provizoriu a oricăreia dintre măsurile dispuse prin ordinul de protecție” și „distrugere”.

În urma probelor administrate, s-a dispus continuarea urmăririi penale față de suspectul Emilian Oniciuc sub aspectul săvârşirii infracţiunii de „încălcarea de către persoana împotriva căreia a fost emis un ordin de protecție provizoriu a oricăreia dintre măsurile dispuse prin ordinul de protecție”.

Bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore și introdus în Arestul IPJ Suceava.

Adauga comentariu