Un bărbat a fost reținut pentru 24 de ore de „Ziua Copiului” după ce și-a bătut odrasla pentru că obișnuiește să chiulească de la școală

La data de 1 iunie 2019, pe la ora 15.15, polițiștii din Adâncata au fost anunțaţi despre faptul că la UPU Suceava s-a prezentat Andrei A. (15 ani), din comuna Adâncata, însoţit de către fratele său, Răzvan A., având mai multe leziuni traumatice cauzate prin lovire .

În seara zilei de 31 mai a.c., în jurul orei 22.30, adolescentul, în urma unor discuţii contradictorii avute cu tatăl său, Constantin Amărculesei (47 de ani), localnic, generate de absenteismul şcolar, a avut un conflict verbal cu acesta. Ulterior, tatăl l-a lovit pe fiul său, creându-i mai multe leziuni.

Ulterior, bărbatul de 47 de ani i-a luat fiului său telefonul mobil, împiedicându-l astfel să reclame la 112 ce s-a întâmplat sau să ia legătura cu alţi membri ai familiei. De asemenea, i-a interzis părăsirea domiciliului în care s-a petrecut incidentul.

Polițiștii au întocmit pe numele lui Constantin Amărculesei un dosar penal pentru comiterea infracțiunilor de „violenţă în familie” şi „ameninţare”. La data de 1 iunie 2019, la ora 23.35, acesta a fost reținut pentru 24 ore, fiind introdus în arestul IPJ Suceava, urmând să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Suceava cu propunere de luare a măsurii arestării preventive pentru o perioadă de 30 zile.          

Sursa foto: www.digi24.ro

Adauga comentariu