Un bărbat a fost reținut pentru 24 de ore după ce l-a bătut pe concubinul surorii sale

La data de 3 noiembrie 2019, la ora 13.23, un echipaj din cadrul Secției nr.3 de Poliție Rurală Marginea a fost anunțat prin 112 de către Florentina M., din comuna Sucevița, despre faptul că concubinul său, Ilie B. (22 de ani), din comuna Vicovu de Jos, a fost lovit de către Cristian Marcu (34 de ani), din Sucevița.

Polițiștii au constatat că, în jurul orei 13.15, Ilie B., în timp ce se afla împreună cu concubina sa Florentina M. în incinta unui magazin din comuna Sucevița, din cauza unui conflict mai vechi a fost bătut de către Cristian Marcu, fratele concubinei sale, care l-a lovit de mai multe ori cu pumnii și picioarele în zona capului și a corpului, provocându-i mai multe leziuni. Tânărul agresat a fost transportat la spitalul din Rădăuți, unde i-au fost acordate îngrijiri medicale.       

Pentru aplanarea conflictului şi despărţirea celor doi, au intervenit verbal gestionarele magazinului, precum şi concubina vicoveanului.

Din cercetările făcute de polițiști a rezultat că prin acţiunile violente exercitate de către Marcu Cristian asupra tânărului de 22 de ani, într-un loc public în care se aflau mai multe persoane, a fost tulburată ordinea şi liniştea publică.

Cristian Marcu a fost reținut pentru 24 de ore pentru săvârșirea infracțiunilor de „lovirea sau alte violențe” și „tulburarea ordinii și liniștii publice”. Acesta urma să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Rădăuți pentru luarea unor măsuri preventive.

Adauga comentariu