Un bărbat a fost reținut pentru 24 de ore pentru că l-a lovit cu pumnul în față pe un jandarm, în timp ce sărbătorea zilele comunei Putna

Astăzi, Parchetul de pe lângă Judecătoria Rădăuți a dispus efectuarea în continuare a urmăririi penale față de Petru Pintescu pentru săvârșirea infracțiunii de „ultraj”. 

 

Acest individ, la data de 3 iulie 2022, pe la ora 17.00, l-a lovit cu pumnul în zona feței pe un jandarm din cadrul IJJ Suceava, aflat în exercitarea atribuțiilor de serviciu pe raza localității Gura Putnei, cu ocazia zilelor comunei Putna.

Față de inculpat a fost dispusă măsura reținerii pentru 24 de ore, începând cu data de 4 iulie 2022, ora 02.00, până la data de 5 iulie 2022, ora 02.00.

„Precizăm că efectuarea în continuare a urmăririi penale este o etapă a procesului penal reglementată de Codul de procedură penală având ca scop crearea cadrului procesual de administrare a probatoriului, activitate care nu poate în nicio situaţie să înfrângă principiul prezumţiei de nevinovăţie”, a transmis Parchetul de pe lângă Judecătoria Rădăuți.


Vă amintim că la astfel de evenimente i-au parte tot felul de persoane, motiv pentru care se pot isca scandaluri din orice. De exemplu, luna trecută, cu ocazia Zilelor Sucevei, în perimetrul bâlciului de la Iulius Mall Suceava un bărbat a fost înjunghiat mortal, iar în ziua următoare, în centrul municipiului reședință de județ, mai multe persoane s-au luat la bătaie, în spatele scenei.

Adauga comentariu