Un bărbat gelos și-a bătut soția și socrii. Individul venise din Suedia cu două zile înainte și se afla în carantină

Ieri, în jurul orei 12.00, L.H. (33 de ani), din municipiul Câmpulung Moldovenesc, a sunat la 112 și a anunțat că a fost bătută de către soțul său, S.H. (35 de ani).

Se pare că, în timp ce victima se afla în interiorul locuinței de domiciliu, soțul ei a lovit-o de mai multe ori cu palmele pentru că era gelos. Părinții femeii, care locuiesc la etajul imobilului, au intervenit între cei doi încercând să aplaneze situația. S.H., vând că socrii încearcă să-l oprească din a-și bate soția, le-a aplicat mai multe lovituri și părinților consoartei sale.

L.H. a fost examinată și prezenta mai multe răni la nivelul feței, cel mai afectat fiind ochiul drept. Victima a susținut că va solicita eliberarea unui certificat medico-legal. 

Polițiștii ajunși la fața locului au completat formularul de risc și au constatat că poate fi emis un ordin de protecție provizoriu pentru cinci zile.

La data comiterii agresiunii, S.H. se afla în carantină la adresa de domiciliu din Câmpulung Moldovenesc, din data de 25 ianuarie 2021, când s-a întors din Suedia.

După ce oamenii legii au emis ordinul de protecție provizoriu, agresorul a ales să schimbe adresa de carantinare la locuința părinților lui din Câmpulung Moldovenesc.

Polițiștii au întocmit un dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de „violență în familie”.

Adauga comentariu