Un bărbat a murit după ce a căzut de pe bicicletă într-un pârâu

La data de 11 aprilie 2021, la ora 12.29, polițiștii din Gălănești au fost anunțați prin 112 de către Elena N., despre faptul că o persoană  este căzută în pârâu.

Agenții deplasați la fața locului au stabilit faptul că, la data de 11 aprilie a.c., în jurul orei 11.00, Gelu N. (52 de ani), din comuna Frătăuții Noi, în timp ce se deplasa de la domiciliul său cu bicicleta, la o distanță de aproximativ 50 de metri de casă s-a dezechilibrat și a căzut în pârâul situat în spatele Primăriei din Frătăuții Noi.

După aproximativ o oră bărbatul a fost găsit de către fratele său, Benoni N., care a încercat să-i acorde inițial primul ajutor, însă, fără succes. Ulterior, cumnata decedatului, Elena N. a sunat la 112 pentru a solicita sprijin unui echipaj de ambulanță.       

În dimineața zilei de 11 aprilie 2021, bărbatul a fost observat de membrii familiei sale că la momentul plecării acestuia de acasă se afla în stare avansată de ebrietate.

La fața locului a intervenit un echipaj de Pompieri din cadrul Detașamentului Rădăuți, care a ridicat cadavrul din pârâu și un echipaj al Ambulanței din cadrul Spitalului Municipal Rădăuți, care a constatat decesul.

În acest caz a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „ucidere din culpă”.

FOTOGRAFIE cu rol ilustrativ, sursa: www.mesager24.ro

Adauga comentariu