Un bărbat a murit după ce a căzut din copac

La data de 1 noiembrie 2021, la ora 09.00, polițiștii au fost anunțați de către Spitalul Județean Suceava despre faptul că Ovidiu A. (52 de ani), din comuna Zvoriștea, a decedat la data de 30 octombrie, în jurul orei 18.45, în urma unei fracturi, traumatism cranio-cerebral, suferite în urmă cu o săptămână.

În urma verificărilor făcute de oamenii legii a reiești că bărbatul locuia împreună cu familia în satul Șerbănești, comuna Zvoriștea.

La data de 23 octombrie 2021, în jurul orei 10.30, Ovidiu A. s-a deplasat împreună cu soția și fiica acestuia Maria A. pe o suprafață de teren, proprietate personală pentru a curăța crengile de la o răchită. Acesta s-a urcat pe o scară de aproximativ cinci metri unde a început să taie crengile de la răchită. La un moment dat, bărbatul s-a dezechilibrat și a căzut de la o înălțime de circa cinci metri, de față fiind soția și fiica acestuia care au sunat la 112 solicitând intervenția unei ambulanțe.

Victima a fost transportată la spital, unde a fost diagnosticată cu „fractură/luxație coloană, traumatism cranio-cerebral”, iar la data de 25 octombrie a.c. a suferit o intervenție chirurgicală. Ulterior, în cursul zilei de 30 octombrie 2021, în urma unei complicații suferite, Ovidiu A. a fost declarat decedat.

În acest caz a fost întocmit un dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunii de „ucidere din culpă”.

Adauga comentariu