Un bărbat a murit după ce a căzut din remorca unui tractor

La data de 4 aprilie 2019, la ora 15.55, Mihai Coștiug (37 de ani), din comuna Todirești, în timp ce conducea tractorul cu remorcă pe un drum comunal neclasificat din localitatea Părhăuți, comuna Todirești, având direcția de deplasare dinspre DJ 178 A către zona agricolă a satului, în remorca tractată, încărcată cu gunoi, fiind transportate două persoane. În momentul în care tractorul a ajuns în apropierea locuinței lui Dumitru C. (68 de ani), din aceeași localitate, a căzut pe partea carosabilă.  

În urma accidentului, bărbatul a suferit leziuni traumatice grave fiind preluat de un echipaj medical SMURD și transportat la secția UPU a Spitalului Județean de Urgență „Sfântul Ioan cel Nou” Suceava unde, în urma evaluării medicale, a fost diagnosticat cu „politraumatism prin cădere, fractură bazin, hematom retroperitoneal, contuzie genunchi bilateral”.

Șoferul a fost testat cu aparatul etilotest rezultatul fiind negativ, după care i-au fost recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

Ulterior, la ora 19.15, Poliția municipiului Suceava a fost informată de către personalul medical al Spitalului Judeţean de Urgenţă „Sfântul Ioan cel Nou” Suceava despre faptul că la ora 19.10, Dumitru C. a decedat.

În acest caz s-a dispus schimbarea încadrării juridice a faptei pentru care se efectuează urmărirea penală, din infracțiunea de „vătămare corporală din culpă” în  infracțiunea de „ucidere din culpă”.

Sursa foto: www.ziare.com

Adauga comentariu