Un bărbat a murit după ce a căzut pe gheață

La data de 11 ianuarie 2019, la ora 18.35, polițiștii din Vadu Moldovei au fost anunțați prin 112 de către un echipaj de pe ambulanță, despre faptul că Ionel A. (43 de ani), din comuna Bogdănești, a decedat la domiciliu.

Cu ocazia verificărilor făcute de agenți s-a constatat faptul că în seara zilei de 7 ianuarie a.c., bărbatul, care locuiește în aceeași curte cu sora sa, Rodica A., i-a spus acesteia că în cursul acelei zilei a căzut pe gheață motiv pentru care acuza dureri în zona abdominală.

În cursul zilei de 11 ianuarie 2019, durerile s-au accentuat, Ionel A. a început să aibă stări de vomă, iar în jurul orei 15.00 a fost solicitată o ambulanță care s-a deplasat la locuința acestuia, însă a fost refuzat transportul la spital.

Pe la ora 18.00, starea de sănătate a bărbatului s-a deteriorat și în scurt timp a decedat în locuință. A fost solicitată din nou o ambulanță, iar echipajul sosit la fața locului a constatat decesul.

La examinarea sumară a cadavrul nu au fost găsite leziuni pe suprafața corpului, iar sora decedatului a declarat că Ionel A. nu era în evidență la vreun medic de familie cu boli cronice. Acesta obișnuia să consume zilnic băuturi alcoolice în mod excesiv.

Cadavrul a fost depus la Morga Spitalului Municipal Fălticeni, urmând a se efectua necropsia.

Polițiștii au întocmit un dosar penal pentru infracțiunea de „ucidere din culpă”.

Sursa foto: www.adevarul.ro

Adauga comentariu