Un bărbat a murit după ce a contactat o infecție în perioada în care a fost internat în spital

La data de 14 octombrie 2021, la ora 14.30, Poliţia municipiului Suceava a fost anunțată de către Spitalul Județean Suceava cu privire la faptul că Florin P. (61 de ani), a decedat în timp ce se afla în Secția de Medicină internă .

În luna septembrie a anului 2021, în jurul datei de 18, Florin P., din municipiul Suceava, cu reședința stabilită în comuna Șcheia, a suferit o arsură la nivelul mâinilor, feței și la torace, motiv pentru care a fost internat la Spitalul „Sf. Spiridon” din Iași, după ce anterior a primit îngrijiri medicale de urgență la Spitalul Județean de Urgență Suceava.

La data de 6 octombrie a.c., Florin P. a fost externat din spitalul ieșean, însă după câteva zile a acuzat o stare de rău, motiv pentru care a fost internat în Spitalul Județean Suceava.

Ulterior, la data de 14 octombrie 2021, la ora 04.10, personalul medical al Spitalului Județean de Urgență „Sf. Ioan cel Nou” Suceava a constatat decesul lui Florin P., existând suspiciunea unei infecții, contactate în perioada spitalizării.

Cadavrul a fost depus la morga Spitalului Județean Suceava.

În momentul decesului, Florin P. a primit următorul diagnostic: „status post arsură grad III torace + membru superior (septembrie 2021)”. 

În acest caz a fost întocmit un dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunii de „ucidere din culpă”.

Adauga comentariu