Un bărbat a murit la ferma fostului primar din Moara

La data de 12 iunie 2019, pe la ora 16.30, polițiștii au fost anunțați prin 112 de către un echipaj medical din cadrul ambulanței Suceava cu privire la faptul că, în jurul orei, 16.00, Ionel P., în vârstă de 46 de ani din satul Vornicenii Mici, comuna Moara, a decedat la ferma SC Prodaniuc SRL.

Bărbatul lucrează ca tâmplar de circa doi ani de zile la ferma de oi SC Prodaniuc SRL situată în satul Liteni, comuna Moara. În cursul zilei de 12 iunie a.c., în jurul orei 15.00, Ionel P. le-a spus colegilor săi de muncă că se simte rău, are dureri în piept și se duce să se odihnească într-o încăpere din curtea fermei.

Prin jurul orei 16.10, acesta a fost găsit de doi colegi în camera centralei cu fața în sus și nu prezenta semne vitale, motiv pentru care a fost solicitată intervenția unei ambulanțe în vederea acordării de îngrijiri medicale.     

Medicii deplasați la fața locului au constatat decesul lui Ionel P.. Se pare că bărbatul a acuzat dureri în zona pieptului și în urmă cu o săptămână de zile, însă nu a dorit să efectueze vreun control medical de specialitate. Cadavrul a fost preluat de către Serviciul de Medicină Legală în vederea efectuării necropsiei.

În acest caz a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de „ucidere din culpă”, „neluarea măsurilor legale de securitate și sănătate în muncă” și „nerespectarea măsurilor legale de securitate și sănătate în muncă”.

Adauga comentariu