Un bărbat a murit la intrarea în biserica din Dornești

În după – amiaza zilei de 10 februarie 2019, la ora 12.32, Florinel G., din comuna Dornești, a anunțat prin 112 despre faptul că unchiul său, Gheorghe M. (69 de ani), localnic, a decedat în timp ce se afla la Biserica „Adormirea Maicii Domnului” din aceeași localitate.

Din cercetările polițiștilor a rezultat că în dimineața zilei de 10 februarie a.c., Gheorghe M. s-a deplasat la biserica mai sus menționată, împreună cu nepotul său, Florinel G., pentru a participa la slujbă. În jurul orei 12.00, bărbaul în vârstă de 69 de ani i-a spus nepotului său că se simte rău și a ieșit din incinta bisericii, iar în fața ușii de la intrarea în locașul de cult a căzut din picioare, fiind prins să nu se lovească de către cei prezenți.

Nepotul bărbatului a sunat la 112 și a solicitat intervenția ambulanței la fața locului, însă personalul medical nu a putut să îl stabilizeze pe Gheorghe M., constatând decesul acestuia.

Cadavrul nu prezenta semne de violenţă și a fost anunțat CML Rădăuți, în vederea efectuării necropsiei și stabilirii cauzelor producerii decesului.

În acest caz se fac cercetări pentru infracțiunea de „ucidere din culpă”.

Adauga comentariu