Un bărbat a murit pe terasa unei crâșme sub ochii nepăsători a doi consăteni

La data de 27 septembrie 2021, la ora 21.16, polițiștii au fost anunțați prin 112 de către personalul medical de pe ambulanță cu privire la faptul că pe terasa unui magazin mixt de pe raza satului Șerbănești, comuna Zvoriștea, a fost găsită o persoană care nu a răspuns manevrelor de resuscitare, fiind declarată decedată.

Un echipaj de poliție s-a deplasat la fața locului, unde, în urma verificărilor făcute a stabilit că, la data de 27 septembrie a.c., în jurul orei 16.00, Alexandru B. (65 de ani), localnic, s-a deplasat pe terasa unui magazin, unde împreună cu o altă persoană din localitate, respectiv Costică B., a consumat cantitatea de 500 de mililitri de vodcă, după care acesta din urmă a plecat de pe terasă, Alexandru B. rămânând singur la masă.

Pe la ora 17.45, în timp ce la altă masă de pe terasă se aflau alte persoane care consumau băuturi alcoolice, Alexandru B. a căzut de pe scaun, pe podeaua din beton a terasei, fără ca celelalte persoane prezente să intervină pentru a-l ridica. Ulterior, după aproximativ două ore, timp în care Alexandru B. a stat întins pe jos, gestionara magazinului l-a observat pe acesta, iar la fața locului a fost solicitată prezența unui echipaj medical. În urma manevrelor de resuscitare efectuate de echipajul medical, la ora 21.20 s-a constatat decesul lui Alexandru B..

Cadavrul a fost ridicat și transportat la morga Spitalului Județean Suceava pentru efectuarea autopsiei în vederea stabilirii cu exactitate a cauzei decesului.

În acest caz a fost întocmit un dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunii de „ucidere din culpă”.

Adauga comentariu