Un bărbat a murit strivit de o căruță încărcată cu lemne

La data de 18 noiembrie 2021, la ora 16.47, polițiștii au fost anunțați despre faptul că peste Dumitru L., din comuna Drăgușeni, a trecut o căruță cu lemne, incidentul având loc pe câmp sub pădure.

Agenții deplasați la fața locului au constatat că, în jurul orei 15.30, Dumitru L., din comuna Drăgușeni, a suferit un accident, fiind călcat de o căruță, în timp ce conducea calul la o vale, pe un câmp, în apropierea satului Gara Leu. Din verificări a reieșit că animalul s-a speriat și nu a mai putut fi strunit, a dezechilibrat căruțașul, care a căzut pe pământ, după care peste acesta a trecut și căruța încărcată cu lemne.

Victima a suferit leziuni multiple în zona capului, moment în care frații săi Petru L. și Ion L., văzând că nu respiră l-au transportat urgent cu o căruță la Dispensarul Uman Drăgușeni, solicitând ambulanța prin 112.

Decesul a fost declarat la ora 17.18, medicii stabilit ca diagnostic preliminar: „stop cardio-respirator, neresuscitabil, cadavrul prezentând multiple leziuni și răni deschise”, o parte a acestora fiind incompatibile cu viața.

A fost anunțat Serviciul de Medicină Legală Suceava, în vederea efectuării necropsiei cadavrului, care se află depus la morga Spitalului Municipal Fălticeni.

În acest caz a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „ucidere din culpă”.

Adauga comentariu