Un bărbat a murit strivit sub tractorul pe care îl conducea. Fiul victimei este cel care a făcut tragica descoperire

Ieri, în jurul orei 19.00, un bărbat din comuna Slatina a sunat la 112 și a anunțat faptul că tatăl său a plecat de acasă, la arat, la data de 26 noiembrie 2021 și l-a găsit decedat într-o râpă.

Victima, G.D. (71 de ani), din comuna Slatina, locuia singur și deținea un tractor agricol. Conform fiului bărbatului, la data de 26 noiembrie 2021, în jurul amiezii, bătrânul a plecat cu tractorul spre zona denumită popula Bălănești Bălți pentru a ara un teren agricol.

 

La data de 27 noiembrie 2021, pe la ora 17.00, apelantul s-a deplasat la domiciliul tatălui său. Deoarece bărbatul nu l-a găsit pe tatăl său acasă și nu a găsit nici tractorul prin curte, a început să îi întrebe pe vecini dacă știu ceva de G.D.. Vecinii i-au spus bărbatului că nu l-au văzut pe tatăl acestuia în curtea locuinței în ziua respectivă.

Bărbatul a continuat căutarea pe raza comunei Slatina, iar când a ajuns în zona Bălănești Bălți a găsit tractorul tatălui său răsturnat într-o râpă, iar G.D. se afla strivit sub utilaj.

 

La fața locului au intervenit pompierii militari din cadrul Detașamentul Fălticeni pentru a scoate cadavrul de sub tractor și de asemenea a intervenit și un echipaj SAJ Fălticeni care a constatat decesul sus-numitului.

Corpul neînsuflețit a fost transportat la morga Spitalului Municipal Fălticeni în vederea efectuării necropsiei și stabilirii cu exactitate a datei și cauzei decesului.

Polițiștii au întocmit un dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de „ucidere din culpă”.

 

Adauga comentariu