Un bărbat a rămas blocat într-un tractor cu care s-a răsturnat pe un imaș din Șaru Dornei

La data de 21 septembrie 2021, la ora 16.54, Poliția Municipiului Vatra Dornei a fost sesizată prin 112 de către Nicolae M. despre faptul că un bărbat a rămas blocat sub un tractor pe un imaș de pe raza comunei Șaru Dornei, în locul denumit Sărișoru Mic.

Florinel M., din satul Sărișorul Mare, comuna Șaru Dornei, are o suprafață de două hectare de fânaț și pășune pe raza aceluiași sat. În cursul zilei de 21 septembrie a.c., s-a deplasat pe acest teren cu un tractor care tracta o căruță, unde a încărcat dintr-o mai multe lemne, necesare încălzirii locuinței și pentru efectuarea unor reparații ale gardului împrejmuitor, urmând a le transporta la domiciliu.

În acele împrejurări, după ce a parcurs aproximativ 50 de metri din locul încărcării deplasându-se în aval, într-un viraj la dreapta, a pierdut controlul asupra utilajului, răsturnându-se. Florinel M. a rămas blocat sub tractor. Bărbatul a fost scos de sub tractor de către fratele său Nicolae M. pe care l-a contactat telefonic solicitându-i ajutorul în acest sens.

Persoana vătămată a fost preluată de un echipaj SMURD și transportată la Spitalul municipal Vatra Dornei unde în urma consultației i s-a stabilit următorul diagnostic „policontuzionat prin cădere accidentală cu tractor. Rămâne internat”.

În acest caz polițiștii nu au constatat încălcări ale legislației în domeniul silvic cu privire la transportul și exploatarea materialului lemnos.

Aceștia au întocmit un dosar penal pentru comiterea infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Adauga comentariu