Un bărbat rupt de beat și cu permisul reținut a fost băgat la „răcoare” după ce a fost aproape de a se izbi într-o autospecială de poliție

La data de 22 mai 2021, în jurul orei 20.10, un echipaj din cadrul Secției 11 Pojorâta, în timp ce își desfășura atribuțiunile de serviciu pe raza de competență, a oprit pentru control un autoturism Volkswagen Golf care se deplasa haotic și care a pătruns pe contrasens fiind aproape de o coliziune cu autospeciala de poliție, pe DJ 175, în satul Botuș, din comuna Fundu Moldovei.

La volanul mașinii se afla un bărbat, care mirosea a alcool, acesta nu avea asupra sa niciun document cu care să i să poată stabilii identitatea, motiv pentru care a fost verificat în baza de date a Poliției Române, stabilind că se numește Vladimir Mîndrilă (47 de ani), din comuna Fundu Moldovei. De asemenea, acesta nu are drept de a conduce autovehicule pe drumurile publice, permisul de conducere fiind cu restricții, reținut.

De asemenea, s-a procedat și la verificarea autoturismului Volkswagen Golf în baza de date a Poliției Române, stabilind că are ITP expirată și polița RCA expirată.

În continuarea, bărbatului i s-a solicitat să sufle în aparatul etilotest, acesta refuzând.

Vladimir Mîndrilă a fost dus la Spitalul Municipal Câmpulung Moldovenesc, unde a fost de acord cu testarea cu aparatul alcooltest, reieșind  o concentrație  de 1,61 mg/l  alcool pur în aerul expirat.

Bărbatul și-a dat consimțământul scris pentru recoltarea a două probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

Polițiștii au dispus reținerea pe o perioadă de 24 de ore a lui Vladimir Mîndrilă. Acesta a fost introdus în Centrul de Reținere și Arest Preventiv din cadrul IPJ Suceava.

Adauga comentariu