Un bărbat s-a ales cu dosar penal după ce a fost prins beat la volanul unei mașini parcate în parcarea magazinului Lidl din Șcheia

Ieri, pe la ora 15.30, agenții de securitate de la magazinul Lidl din comuna Șcheia i-au anunțat pe polițiști despre faptul că un bărbat a condus un autoturism în parcarea magazinului fiind beat.

La fața locului a intervenit un echipaj de poliție care a identificat autoturismul în cauză fiind parcat în apropierea magazinului Lidl. În interiorul mașinii se afla Nicu P. (59 de ani), din municipiul Suceava. Acesta era așezat pe scaunul șoferului. Bărbatul mirosea a alcool. Acestuia i-au fost solicitate documentele personale și cele ale autoturismului.

 

 

Bărbatul în cauză le-a spus polițiștilor că a condus mașina până în parcarea magazinului Lidl, iar pe urmă a consumat în interiorul autovehiculului cantitatea de circa 0,5 litri de vodcă Kreskova.

 

Individul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,78 mg/l alcool pur în aerul expirat. Acesta a fost condus la spital, pentru a i se recolta probe de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei. Ajuns la spital, Nicu P. a refuzat recoltarea probelor biologice.

Oamenii legii au întocmit un dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de „refuzul sau sustragerea de la prelevarea de mostre biologice”.

 

 

Adauga comentariu