Un bărbat s-a ales cu dosar penal după ce a pierdut 900 de lei la jocuri de noroc, s-a îmbătat și s-a certat cu soția

Aseară, puțin înainte de ora 23.00, o femeie, în vârstă de 40 de ani, din orașul Liteni, județul Suceava, a sesizat serviciul 112 cu privire la faptul că a fost agresată de către soțul ei în vârstă de 42 de ani, localnic. 

Cei doi soți locuiesc cu chirie într-o locuință din orașul Liteni. Singurul care aduce bani în casă este bărbatul, care muncește ocazional în domeniul construcțiilor. 

Miercuri, 14 aprilie 2021, bărbatul a pierdut 900 de lei la jocuri de noroc, iar în zilele următoare a consumat frecvent băuturi alcoolice. Din această cauză, între el și soția sa a apărut o tensiune, care în seara de 16 aprilie 2021 avea să ducă la un scandal sfârșit cu dosar penal.

Aseară, bărbatul s-a întors acasă beat, iar soția sa i-a reproșat comportamentul din ultima vreme. Atunci, cei doi au început să își reproșeze unul altuia aspecte legate de întreținerea familiei. La un moment dat, individul a împins-o pe femeie, aceasta lovindu-se cu șoldul de colțul sobei.

Victima nu avea răni vizibile. După ce la fața locului a intervenit un echipaj de poliție, femeia a formulat o plângere penală. În urma completării formularului de evaluare a riscului, polițiștii au considerat că nu se impune emiterea unui ordin de protecție provizoriu.

Oamenii legii au întocmit un dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de „violență în familie”.

 

Adauga comentariu