Un bărbat s-a spânzurat în camera în care locuia

La data de 28 decembrie 2018, la ora 12.00, polițiștii din Marginea au fost anunțați de către Veronica H. despre faptul că l-a găsit pe fratele său Gheorghe H. (47 de ani), din comuna Burla, spânzurat în camera unde dormea.

În urma cercetărilor făcute de agenți a reieșit că bărbatul locuia împreună cu sora sa, Veronica H. și mama lor, Floarea F., într-o gospodărie din comuna Burla. Acesta era cunoscut ca fiind consumator de băuturi alcoolice și cu probleme psihice.

În seara zilei de 27 decembrie a.c., pe la ora 20.00, Gheorghe H. era acasă, iar din cele declarate de sora sa, acesta era foarte agitat și avea halucinații, dar nu a sunat la 112, pentru a fi transportat la Psihiatrie, întrucât a mai avut astfel de episoade, dar și-a revenit.

În după amiaza zilei următoare, în jurul orei 12.00, când a intrat în camera unde dormea Gheorghe H., sora acestuia Veronica H. a observat că acesta este spânzurat cu un cablu electric, de grinda din interiorul camerei.

Din verificările făcute de polițiști, respectiv din discuțiile purtate cu membrii familiei, precum și cu medicul de familie a rezultat faptul că bărbatul era cunoscut cu afecțiuni cronice, iar cu ocazia examinării sumare a cadavrului, nu au fost găsite urme de violență sau alte leziuni care să creeze suspiciuni cu privire la cauza decesului.

Oamenii legii au dispus efectuarea necropsiei pentru stabilirea cauzei decesului. În acest caz a fost întocmit un dosar penal pentru infracțiunea de „ucidere din culpă”.

Adauga comentariu