Un bărbat s-a spânzurat după ce a luptat 10 ani cu depresia

Ieri, pe la ora 12.30, Secția nr.8 de Poliție Rurală Adâncata a fost anunțată prin 112 de către o femeie din localitatea Mitocu Dragomirnei despre faptul că Lazăr S. (56 de ani), localnic, s-a spânzurat într-o anexă a gospodăriei sale.

În urma cercetărilor făcute de polițiști s-a stabilit că, în dimineața zilei de 12 mai a.c., în jurul orei 08.00, bărbatul a rămas singur acasă, soția și copiii plecând în Suceava pentru diverse activități. În jurul orei 12.25, soția a revenit la domiciliu, ocazie cu care l-a găsit pe soțul său spânzurat într-o anexă a gospodăriei, cu un cablu de o grindă, la o înălțime de circa 2,5 – 3 metri. Aceasta și membrii familie au reușit să-l dea jos și l-au transportat în casă, unde a fost resuscitat de echipajul SMURD sosit la fața locului, ulterior constatându-i-se decesul.

Cu ocazia cercetărilor făcute la fața locului, la examinarea exterioară a cadavrului nu au fost găsite semne de violență, cu excepția celor din jurul gâtului. Lazar S. suferea de depresie de circa 10 ani, sens în care i-a fost prescris tratament de specialitate, însă în ultima perioadă acesta nu l-a urmat.

Polițiștii au dispus efectuarea necropsiei pentru stabilirea cauzei decesului.

În acest caz a fost întocmit un dosar penal pentru infracţiunea de „ucidere din culpă”.

Adauga comentariu