Un bărbat s-a spânzurat în grajdul din gospodărie

La data de 30 mai 2020, la ora 18:49, Poliția municipiului Vatra Dornei a fost anunțată prin 112 de către Liviu D., din comuna Dorna Candrenilor, despre faptul că tatăl său, Tudor D., a fost găsit decedat, spânzurat în grajd.

Persoana decedată în vârstă de 68 de ani, pensionar, locuia împreună cu fiul său pe raza satului Poiana Negrii, comuna Dorna Candrenilor și era cunoscută cu afecțiuni medicale cronice. 

În dimineața zilei de 30 mai a.c., fiul acestuia a plecat la vecinii săi pentru a lucra la repararea unor garduri și a duce vacile la păscut. Pe parcursul zilei l-a sunat pe tatăl său de mai multe ori, dar acesta nu i-a răspuns, crezând că acesta lucrează în curte la niște lemne de foc cum afirmase de dimineață.

Liviu D. s-a întors acasă seara, în jurul orei 18.40, găsindu-l pe tatăl său în grajd spânzurat cu o funie.

La examinarea criminalistică fizică exterioară a cadavrului nu au fost găsite urme de violență, neexistând suspiciuni cu privire la cauzele survenirii decesului din cercetările făcute până în prezent.

Cadavrul a fost ridicat de la fața locului și depus la morga Spitalului Vatra-Dornei.

În acest caz a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „ucidere din culpă” (moarte suspectă).

Adauga comentariu