Un bărbat s-a spânzurat într-un vișin din fața casei

La data de 8 iulie 2021, la ora 09.33, polițiștii au fost anunțați prin 112 de către Dan A., din satul Dolheștii Mari, comuna Dolhești, despre faptul că Constantin J. a fost găsit spânzurat de un copac în fața locuinței sale.

În dimineața zilei de 8 iulie a.c., în jurul orei 09.30, Dan A., în timp ce trecea pe drumul comunal din apropierea locuinței familiei J., din aceeași localitate, a observat-o pe Maria J. care se afla în fața locuinței sale și plângea. A mers la aceasta să vadă ce a pățit, ocazie cu care l-a văzut pe Constantin J. care era spânzurat cu o funie de ramura unui vișin. Acesta a fugit repede și l-a ridicat de picioare, după care a solicitat sprijinul unui vecin, care a venit și a tăiat funia cu un cuțit, aceștia constatând că nu mai prezintă semne vitale. Un echipaj SMURD l-a resuscitat pe Constantin J., însă bărbatul nu a răspuns manevrelor de resuscitare și s-a constatat decesul persoanei în cauză.

A fost sesizat Serviciul de Medicină Legală Suceava în vederea efectuării autopsiei cadavrului, acesta fiind transportat la morga Spitalului orașului Gura Humorului.

În acest caz a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă.

Adauga comentariu