Un bărbat și-a crăpat capul după ce a căzut din căruța condusă în viteză de către fiul său beat

Ieri, în jurul orei 20.00, Traian B. (23 de ani), din comuna Drăgoiești, se afla la hățurile unei căruțe, adoptând stilul de condus sportiv. Acesta se deplasa pe raza localității de domiciliu. La un moment dat, din cauza vitezei și a drumului alunecos, într-o curbă la dreapta, tânărul aghezmuit a pierdut controlul asupra calului și a căruței. Din cauza balansului, Paul B. (50 de ani), localnic, tatăl lui Traian B., s-a dezechilibrat și a căzut din căruță. Bărbatul era mai beat decât fiul său.

După producerea accidentului, cei doi s-au dus acasă. La scurt timp după ce au ajuns la domiciliu, unul dintre ei a sunat la 112 deoarece Paul B. era lovit în zona feței. 

Ambulanța ajunsă la fața locului l-a transportat pe bărbat la Spitalul Județean Suceava pentru a primi îngrijiri medicale. Paul B. avea răni ușoare.

Paul B. și fiul său, Traian B., au fost testați cu aparatul etilotest. Tatăl avea o alcoolemie de 1,07 mg/l alcool pur în aerul expirat. Acestuia nu i s-au recoltat probe de sânge pentru stabilirea alcoolemiei.

În cazul lui Traian B., cel care se afla la hățurile căruței, alcoolemia era de 0,83 mg/l alcool pur în aerul expirat. Acestuia i s-au recoltat probe de sânge pentru stabilirea alcoolemiei.

Polițiștii au întocmit un dosar penal pentru „vătămare corporală din culpă”.

Adauga comentariu