Un bărbat și-a pus capăt zilelor după ce a fost părăsit de concubină

La data de 18 iulie 2021, la ora 08.58, Poliția Municipiului Vatra Dornei a fost anunțată prin 112 de Sorin A. cu privire la faptul că a găsit o persoană decedată lângă un autoturism pe un teren situat în locul Șeștina din comuna Șaru Dornei.

Polițiștii au stabilit că persoana decedată se numeşte Viorel T., din comuna Șaru Dornei, iar autoturismul Volkswagen Passat lângă care a fost găsit era folosit de acesta și înmatriculat pe numele mamei concubinei.

Viorel T. locuia de mai mulți ani în concubinaj cu Dorina P. într-o casă din satul Neagra Șarului, comuna Șaru Dornei, și aveau împreună două fetițe de doi, respectiv patru ani. În cursul zilei de 11 iulie a.c., în urma unor neînțelegeri, Dorina P. a plecat de acasă împreună cu fetițele și a locuit pe raza municipiului Vatra Dornei, perioadă în care a fost apelată în mod repetat de Viorel T., care afirma că o să se omoare.

În dimineața zilei de 18 iulie 2021, Sorin A. s-a deplasat pe un teren de-al său, situat într-un loc relativ izolat, unde l-a găsit pe Viorel T. decedat lângă mașină.

Personalul medical de pe ambulanță a constatat decesul bărbatului, iar în urma examinării exterioare a cadavrului, acesta nu prezenta urme de violență. Autoturismul nu prezenta avarii, iar în interiorul acestuia, a fost găsită o sticlă de un litru, cu inscripția antigel, în care se afla jumătate de sticlă de antigel.

De asemenea, în seara zilei de 17 iulie a.c., Dorina P. a anunțat telefonic Poliția municipiului Vatra Dornei, menționând că nu a mai putut lua legătura cu concubinul ei.

Cadavrul bărbatului a fost depus la morga Spitalului Vatra Dornei. A fost notificat Serviciului de Medicină Legală Suceava, în vederea efectuării autopsiei medico-legale.   

În acest caz a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă.

Adauga comentariu