Un bărbat și-a reclamat soția că l-ar fi bătut după ce i-a ricoșat în gură telecomanda cu care o lovea pe aceasta

La data de 21 martie 2022, la ora 19.34, Secția 10 de Poliție Rurală Gura Humorului a fost anunțată prin 112 de către Ion C., din comuna Păltinoasa, despre faptul că l-a bătut soția.

La fața locului s-a deplasat un echipaj de poliție care l-a găsit pe apelantul Ion C. în stare avansată de ebrietate. Acesta a precizat că s-a certat cu soția sa, Elena C., care l-a lovit cu o telecomandă peste gură, spărgându-i buza de jos.

Femeia a precizat că, pe fondul unor neînțelegeri cauzate de consumul de alcool, soțul său a provocat scandal în locuință, a lovit-o, iar apoi, acesta, aruncând și cu o telecomandă asupra sa, telecomanda s-a dezmembrat iar placa de bază a ricoșat în zona gurii acestuia, lovindu-l la gură. Elena C. a negat că l-a lovit pe soțul său în mod intenționat.

Polițiștii au completat formularul de evaluare a riscului în vederea emiterii unui ordin de protecție provizoriu, însă a rezultat că în ambele situații, nu există un risc iminent asupra vieții și integrității victimelor. Mai mult, ambele victime au refuzat emiterea unui astfel de ordin de protecție.

Elena C. a dorit să părăsească temporar, în mod benevol, domiciliul conjugal.

În acest caz a fost întocmit un dosar penal pentru săvârșirea a două infracțiuni de „violență în familie”.

Adauga comentariu