Un bărbat și-a rupt picioarele în încercarea de a face un ciubuc

Ieri, în jurul orei 19.00, polițiștii din orașul Vatra Dornei au fost sesizați de către spitalul din localitate despre faptul că un bărbat s-a prezentat la unitatea medicală pentru că a suferit un accident de muncă. 

Niculae N., în vârstă de 63 de ani, din comuna Mălini, lucrează ,de aproximativ o lună de zile, la o firmă de exploatări forestiere pe teritoriul comunei Dorna Arini. În timpul în care bărbatul își desfășura munca, l-a cunoscut pe Petru C., care are mai multe terenuri cu copaci.

În jurul orei 17.00, după ce bărbatul și-a terminat munca, acesta s-a dus la Petru C. pentru a face un ciubuc tăindu-i cu drujba niște lemne de foc. Petru C. locuiește în locul cunoscut sub numele de „Pârâul Arinului”, acolo  bărbatul avea o stivă de lemne în curte. 

În momentul în care Niculae N. a luat un buștean din stivă, din cauza terenului înclinat, toate celelalte s-au răsturnat fracturându-i piciorul drept.

Niculae N. a fost transportat cu ambulanța la Spitalul Municipal Vatra Dornei pentru a i se acorda îngrijiri medicale. Acolo a primit diagnosticul de „fractură ambele oase gambă dreaptă, plagă contuză coapsă dreaptă, lovire accidentală un lemn în pădure”. Pe urmă a fost transferat la Spitalul Județean Suceava.

Polițiștii au întocmit un dosar penal pentru vătămare din culpă.

sursa foto: hippopx.com

Adauga comentariu