Un bărbat a sunat la 112 după ce soția i-a spart setul de farfurii primit cadou de la tatăl său și l-a dat afară din casă

Ieri dimineață, în jurul orei 09.30, un bărbat în vârstă de 37 de ani, din municipiul Suceava, a sunat la 112 pentru a sesiza faptul că soția s-a a distrus mai multe bunuri din casă și l-a dat afară din locuință.

Bărbatul și soția sa în vârstă de 40 de ani locuiesc împreună într-un apartament din cartierul George Enescu, din municipiul Suceava. Apartamentul respectiv aparține mamei individului.

Se pare că ieri dimineață, în urma unor discuții contradictorii între cei doi soți, femeia a început să spargă mai multe farfurii. Respectivele farfurii erau primite de la tatăl soțului ei. La rândul său, femeia a susținut că soțul ar fi împins-o și dorește să depună plângere, chiar dacă nu prezintă urme de violență.

În urma scandalului dintre ei doi, patru plăci de gresie au fost ciobite, iar setul de farfurii sparte a ajuns la gunoi.

Polițiștii ajunși la fața locului au completat un formular de evaluare a riscului pentru ambele persoane implicate în eveniment. Apelantul a spus că nu dorește emiterea unui ordin de protecție față de soția sa. De asemenea, oamenii legii au întocmit un dosar penal pentru „distrugere” și „violență în familie”.

Adauga comentariu