Un bărbat supărat pe Delgaz – Grid a spart geamurile sediului din Gura Humorului

La data de 24 noiembrie 2020, la ora 12.30, Poliția orașului Gura Humorului a fost anunțată telefonic de către agenții de pază de la Anarom Security din localitate, despre faptul că o persoană a spart geamul unei clădiri.

În cursul zilei de 24 noiembrie a.c., Gheorghe – Liviu Nuțu (51 de ani), din comuna Păltinoasa, în timp ce se afla în piața din orașul Gura Humorului, a luat un obiect contondent și s-a deplasat la sediul companiei SC Delgaz – Grid SA, a spart mai multe geamuri, după care s-a deplasat în apropierea bulevardului Bucovina, unde, a fost interceptat de către polițiștii locali din oraș, fiind imobilizat și dus la sediul Poliției.

În acest caz a fost întocmit un dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunilor de „distrugere” și „tulburarea ordinii și liniștii publice”. Bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore și introdus în Arestul IPJ Suceava.

Problemele se țin scai de SC Delgaz – Grid SA după ce săptămâna trecută societatea a fost percheziționată de către polițiști pentru că ar fi încărcat facturile clienților.

Adauga comentariu