Un bătăuș de femei a fost reținut de polițiști după ce a produs un scandal monstru

La 26 octombrie 2018, la ora 18.23, un echipaj de poliție din cadrul Secției de Poliție nr.3 Marginea, în timp ce patrula pe raza de competență, a fost anunțat prin 112 de către  o femeie de 45 de ani, din comuna Satu Mare, despre producerea unui conflict.

Cu ocazia cercetărilor făcute de agenți s-a constatat că, la ora 17.30, un tânăr de 25 ani, din comuna Satu Mare, a lovit-o pe reclamantă cu pumnii în zona feţei.

Pentru a nu fi lovită în continuare, femeia a fugit la locuința fratelui ei de 47 de ani, care locuieşte în apropiere, dar a fost urmărită de către agresor care a pătruns în casa bărbatului.

Polițiștii au intervenit cu fermitate și l-au somat pe agresor că va folosi armamentul din dotare. Tânărul de 25 de ani a continuat să se manifeste agresiv verbal, motiv pentru care polițiștii au folosit sprayul iritant – lacrimogen, apoi l-au imobilizat, încătușându-l.

În urma probelor administrate, s-a dispus continuare a urmăririi penale sub aspectul săvârșirii infracţiunilor de „violare de domiciliu”, „lovire sau alte violenţe”, „ameninţare” şi „distrugere”.

Scandalagiul a fost reținut pentru 24 de ore și introdus în Centrul de reținere și arest preventiv din cadrul IPJ Suceava.

Sursa foto: www.libertatea.ro

Adauga comentariu