Un bătăuș din Burdujeni a sunat la 112 pentru a anunța că este agresat fizic de doi indivizi și o femeie

Aseară, pe la ora 21.00, Cătălin Ilie Puriuc (24 de ani) a sunat la 112 și a anunțat faptul că a fost agresat în timp ce se afla în fața sălii de jocuri „Casa Pariurilor” de pe strada Calea Burdujeni, din cartierul Burdujeni al municipiului Suceava.

La fața locului a intervenit un echipaj de poliție care l-a identificat pe apelant. Acesta a spus că, în timp ce se afla împreună cu concubina sa în fața sălii de jocuri, a avut o discuție în contradictoriu cu trei persoane, printre care și o femeie. În urma discuției cele trei persoane l-ar fi lovit pe apelant.

Cătălin Ilie Puriuc a spus că nu are nevoie de îngrijiri medicale. Acesta a fost condus la Secția de Poliție Burdujeni, unde a depus o plângere penală cu privire la cele petrecute.

Oamenii legii au întocmit un dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de „lovirea sau alte violențe”.

Săptămâna trecută, Cătălin Ilie Puriuc a fost reținut pentru 24 de ore în Arestul IPJ Suceava pentru că l-a bătut pe un bărbat în vârstă de 30 de ani. Atunci a fost întocmit un dosar penal pentru săvârșirea infracțiunilor de „lovirea sau alte violențe”, „amenințare” și „tulburarea ordinii și liniștii publice”.

 

Adauga comentariu