Un bătrân a ajuns la spital după ce și-a dat foc

Ieri, în jurul orei 08.00, polițiștii din Ipotești au fost anunțați despre faptul că Ioan S. (84 de ani), din comuna Bosanci, a fost transportat la Spitalul Județean Suceava, având arsuri pe picioare.

În urma cercetărilor, s-a aflat că în urmă cu câteva luni, Ioan S., a suferit un accident vascular cerebral. De atunci, acesta a rămas cu pareză pe partea stângă. Bărbatul a fost diagnosticat și cu demență.

De când a fost externat, în urmă cu câteva luni, fiica sa vitregă, Aglaia N., din municipiul Botoșani, are grijă de acesta. De atunci, femeia s-a mutat la domiciliul tatălui ei.

Ieri, pe la ora 05.00, Aglaia N., în timp ce se afla la domiciliul tatălui său vitreg, a auzit strigate din camera acestuia. În momentul în care femeia a ajuns în camera bătrânului, l-a găsit pe acesta în cameră, cu pantalonii arzând. Cel din urmă și-a dat foc la pantaloni cu o brichetă.

Vârstnicul a fost transportat cu ambulanța la Spitalul Județean Suceava, unde a fost diagnosticat cu „arsuri de grad II și III la nivelul membrelor inferioare”.

Polițiștii au întocmit un dosar penal pentru „vătămare corporală din culpă”.

Adauga comentariu