Un bătrân, beat praștie, s-a ales cu dosar penal după ce a oprit mașina pe prima bandă a unui bulevard din Suceava pentru a se odihni

Ieri, în jurul orei 17.00, un echipaj de poliție care patrula pe raza municipiului Suceava a observat pe Bulevardul 1 Mai, în dreptul stadionului „Areni”, un autoturism marca Fiat, care era oprit pe prima bandă. Acesta îngreuna circulația rutieră. 

Oamenii legii s-au deplasat la mașina în cauză pentru a-l întreba pe șofer care este motivul opririi. Atunci, la volanul Fiat-ului a fost găsit Ioan Ioja (62 de ani), din comuna Horodniceni. Deoarece individul părea a fi beat, polițiștii l-au testat cu aparatul etilotest. Rezultatul în urma testării a fost de 1,10 mg/l alcool pur în aerul expirat. Bărbatul a fost condus la spital pentru a i se recolta probe de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei. Ajuns la unitatea spitalicească, individul a refuzat această recoltare.

Polițiștii au întocmit un dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de „refuzul sau sustragerea de la prelevarea de mostre biologice”.

Adauga comentariu