Un bătrân care împingea un cal la deal a murit după ce animalul l-a lovit cu copita în piept

La data de 27 septembrie 2021, la ora 16.22, Poliţia oraşului Liteni a fost anunțată telefonic prin 112 de către un echipaj de ambulanță cu privire la faptul că a fost constatat decesul unui bărbat, pe raza satului Rotunda, oraș Liteni.

Persoana decedată a fost identificată ca fiind Nicolae V. (72 de ani), decesul acestuia survenit pe un drum sătesc din satul Rotunda.

Polițiștii au stabilit că, la data de 27 septembrie a.c., în jurul orei 15.30, Petru A., din localitate, transporta cu căruța mai mulți saci de cartofi. La un moment dat, în timp ce faetonul se deplasa pe un drum sătesc, în rampă, Nicolae V., care se afla în zonă, a intenționat să îl ajute să împingă căruța.

În timp ce Petru A. și Nicolae V. împingeau faetonul și îndemnau calul să tragă căruța, animalul l-a lovit cu copita piciorului din dreapta spate în zona pieptului pe bătrânul de 72 de ani. În urma loviturii primite, acesta a căzut inconștient, fiind solicitată de urgență o ambulanță la fața locului.

Medicii de pe ambulanță nu au mai putut decât să constatate decesul bărbatului.

Cadavrul lui Nicolae V. a fost transportat la morga Spitalului Județean Suceava în vederea efectuării necropsiei pentru stabilirea cauzei exacte a decesului.

În acest caz a fost întocmit un dosar penal pentru infracţiunea de „ucidere din culpă”.

Adauga comentariu