Un bătrân din Rădăuți și-a pus capăt zilelor. Descoperirea macabră a fost făcută de către soția sa

La data de 16 mai 2019, pe la ora 19.00, Poliţia municipiului Rădăuţi a fost anunțată prin 112 despre faptul că, în podul unei anexe din municipiul Rădăuți, a fost găsit spânzurat Ioan P. (70 de ani), localnic.

Din cercetările polițiștilor a reieșit că, în jurul orei 18.00, soția lui Ioan P. a plecat de acasă până la un magazin din apropiere, iar când a revenit, după aproximativ 30 de minute l-a găsit pe acesta spânzurat în podul unei anexe de lângă locuință, motiv pentru care a sunat la 112 și a solicitat intervenția unei ambulanțe.

Din discuțiile avute cu fiica decedatului, a rezultat că tatăl ei a suferit în luna octombrie 2018 un accident vascular, în urma căruia a rămas cu o depresie severă, pentru care urma tratament de specialitate. Aceasta a mai declarat că tatăl ei a afirmat în mai multe rânduri în ultimele zile că se va spânzura.  

După ce au fost făcute cercetările la fața locului, cadavrul bătrânului a fost transportat la morga Spitalului din Rădăuţi în vederea efectuării necropsiei.

În acest caz a fost întocmit un dosar penal sub aspectul infracţiunii de „ucidere din culpă”.

Adauga comentariu