Un bătrân a fost amendat la primele ore ale dimineții după ce a sunat la 112 și a spus că a fost bătut pe strada Mirăuților din Suceava

Ieri dimineață, puțin înainte de ora 07.00, Z.A. (63 de ani), din municipiul Suceava, a sunat la 112 și a anunțat faptul că V.M. (24 de ani) l-a bătut.

Oamenii legii s-au deplasat la fața locului, pe strada Mirăuților din municipiul Suceava, unde l-au identificat apelantul și persoana reclamată.

Z.A. le-a spus polițiștilor că el pe la ora 06.30 se afla pe strada menționată și la un moment dat V.M. l-a lovit cu pumnul. Apelantul a spus că în trecut ar mai fi avut niște divergențe cu tânărul respectiv, care era beat.

V.A. a recunoscut faptul că l-a lovit pe bărbat, dar a spus că și Z.A. l-a lovit la rândul său în zona cotului drept.

Martorii de la fața locului au spus că cei doi au avut o altercație pe stradă și s-au lovit între ei pentru că ar fi avut niște neînțelegeri din trecut.

În timp ce oamenii legii desfășurau cercetările, reclamantul V.M. a solicitat o ambulanță la fața locului. Inițial, tânărul nu a dorit nicio ambulanță. După ce a ajuns echipajul medical, individul a fost diagnosticat preliminar cu ,,escoriații cot drept”. V.M., care era beat, a spus că vrea să depună plângere scrisă împotriva lui Z.A. pentru că l-a lovit.

Z.A. nu a vrut să depună plângere împotriva lui V.M. pentru lovire și nici la spital nu a vrut să meargă.

Polițiștii au întocmit un dosar penal pentru „lovirea sau alte violențe”.

Pentru că au tulburat ordinea și liniștea publică și pentru scandal ambele persoane implicate în eveniment au fost amendate cu câte 500 de lei fiecare.

Adauga comentariu