Un bătrân a fost găsit în stare avansată de putrefacție în propria garsonieră

La data de 5 ianuarie 2019, la ora 12.56, Secţia de Poliţie Burdujeni a fost anunțată prin 112 de către Alexandru T. despre faptul că vecinul său, Nicolae P. (81 de ani), din municipiul Suceava, nu a mai fost văzut de mai mult timp, iar fiul acestuia a forţat uşa de la intrarea în garsoniera lui şi l-a găsit mort.

Din cercetările polițiștilor a reieșit că bătrânul locuia singur într-o garsonieră din cartierul Burdujeni al municipiului Suceava, fiind vizitat doar de rude.

Cum acesta nu a fost văzut de mai mult timp, respectiv din perioada sărbătorilor, la data de 5 ianuarie a.c., Alexandru T., un vecin, a sesizat acest aspect apelând la 112. Poliţiștii l-au găsit pe fiul său, Gabriel P., cu care s-au deplasat la imobilul menţionat.

După ce a fost forţată uşa de la intrarea în garsonieră şi s-a pătruns în interior, cadavrul lui Nicolae P. a fost găsit pe pardoseală, cu faţa în jos, în stare avansată de putrefacţie.

Cu ocazia cercetărilor făcute la faţa locului nu au fost găsite urme de răvăşire sau urme specifice săvârşirii unei agresiuni şi având în vedere starea cadavrului nu s-au putut identifica urme de violenţă pe corpul persoanei decedate.

Conform celor precizate de membrii familiei, Nicolae P. suferea de diabet şi alte afecţiuni locomotorii, urma un tratament, însă obişnuia să consume băuturi alcoolice.

Polițiștii au întocmit un dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunii de ucidere din culpă.

Adauga comentariu