Un bătrân a fost lovit de o autoutilitară în fața Colegiului Național „Mihai Eminescu” Suceava. Victima se plimba pe trotuar, dar s-a dezechilibrat și a ajuns în stradă

Ieri, în jurul orei 12.30, un tânăr în vârstă de 25 de ani, din comuna Mitocu Dragomirnei, conducea o autoutilitară marca Volkswagen pe strada Mărășești din municipiul Suceava. La un moment dat, când a ajuns în zona Colegiului Național „Mihai Eminescu”, l-a acroșat pe un bătrân în vârstă de 71 de ani, localnic. În timp ce bătrânul se deplasa pe trotuar, s-a dezechilibat și a ajuns pe carosabil.

În urma impactului pietonul a suferit răni ușoare. Acesta a fost transportat la Spitalul Județean Suceava pentru a primi îngrijiri medicale. Ajuns la unitatea spitalicească, victima a fost diagnosticată cu „traumatism cranio cerebral, contuzie lombară dreaptă”.

Atât șoferul cât și pietonul au fost testați cu aparatul etilotest. Ambele rezultate au fost negative. Celor doi li s-au recoltat probe de sânge pentru stabilirea alcoolemiei.

Polițiștii au întocmit un dosar penal pentru „vătămare corporală din culpă”.

Adauga comentariu