Un bătrân a murit după ce a căzut din vișin

La data de 19 iulie 2021, la ora 12.00, polițiștii au fost anunțaţi de către Nicoleta B., din satul Poiana, comuna Zvoriștea, despre faptul că tatăl său, Petru B. (76 de ani), a decedat la Spitalul Clinic De Urgență Iași.

Din discuțiile purtate cu membrii familiei persoanei decedate s-a stabilit faptul că, la data de 10 iulie a.c., în jurul orei 17.00, Petru B. era acasă. Fiind în grădina locuinței s-a urcat într-un vișin pentru toaletarea acestuia. Având o drujbă în mână, a început să taie cu aceasta crengile uscate, iar la un moment dat a alunecat pe o creangă și a căzut cu spatele pe stâlpul gardului, construit lângă pom, ulterior căzând pe sol.

La fața locului s-a deplasat o ambulanță, iar medicii i-au acordat primul ajutor, după care l-au transportat la UPU Suceava pentru investigații medicale amănunțite.

Ulterior, Petru B. a fost transportat și internat la Spitalul Clinic De Urgență Iași, întrucât starea de sănătate s-a agravat. La data de 18 iulie 2021, în jurul orei 15.00, acesta a decedat la unitatea spitalicească. Bătrânul avea unele probleme cardiace și suferea de diabet zaharat, conform declarației fiicei sale și se afla în evidențele medicului de familie.

În acest caz a fost întocmit un dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de „ucidere din culpă”.

Adauga comentariu