Un bătrân s-a automutilat cu un cuțit și a dat drumul la gaz în toată casa, încercând să-și pună capăt zilelor

La data de 15 iunie 2021, la ora 11.15, Poliția municipiului Suceava a fost anunțată de către UPU Suceava despre faptul că la Spitalul Județean Suceava a fost adus un bărbat, care a declarat că s-a automutilat cu un cuțit.

La UPU Suceava a fost găsit Vasile M. (73 de ani), din municipiul Suceava, care avea mai multe leziuni în zona pieptului. Medicii din cadrul UPU Suceava au stabilit un diagnostic preliminar „plagă toracică înjunghiată”.

La domiciliul bătrânului s-a deplasat o patrulă din cadrul Secției de poliție Burdujeni, care în urma investigațiilor efectuate au stabilit că Vasile M. locuia singur, nu ținea legătura cu cei trei fii ai săi și nu era implicat în stări conflictuale.

În cursul zilei de 15 iunie a..c, în jurul orei 11.00, bărbatul și-a sunat un prieten și l-a rugat să cheme o salvare la domiciliul său fiindcă nu se simte bine. În scurt timp, la fața locului a ajuns o ambulanță care însă nu a putut pătrunde în curtea bătrânului fiindcă porțile erau încuiate, iar în curte era un câine liber. La poartă a venit Vasile M. având leziuni în zona pieptului. Acesta a fost transportat de urgență la spital.

Polițiștii deplasați la domiciliul bărbatului au pătruns în holul locuinței, pe un geam lăsat deschis, simțind în interior un miros puternic de gaz, ocazie cu care a fost găsit aragazul cu toate ochiurile deschise, fără flacără și de asemenea două sobe din casă alimentate cu gaz, deschise fără flacără. A fost întreruptă alimentarea cu gaz și cu ocazia cercetării nu au fost depistate urme de răvășire. Ușa de la intrare era încuiată cu cheile în yală pe interior.

În urma discuțiilor purtate cu vecinii, a rezultat că victima suferă de anumite afecțiuni de natură psihică.

Adauga comentariu