Un bătrân s-a tăiat la burtă cu un cuțit chiar sub ochii fiicei sale

La data de 26 mai 2021, la ora 14.34, polițiștii din Ipotești au fost anunțați prin 112 de către Ionuț G., din satul Lisaura, comuna Ipotești, despre faptul că  bunicul său, Ion H., s-a automutilat cu un cuțit.

Agenții deplasați la faţa locului au constatat că, în cursul zilei de 26 mai a.c., la ora 14.00, Ion H., de 69 de ani, din localitatea Lisaura, comuna Ipotești, se afla la domiciliu împreună cu fiica sa, Ioana G. și  nepotul său, Ionuț G..

La un moment dat, Ion H. a intrat în bucătăria locuinței de unde, dintr-un sertar, a luat un cuțit de bucătărie, după care a ieșit în curtea locuinței și s-a înjunghiat în zona abdominală, de față fiind fiica sa.

În urma acestui fapt, Ion H.  a început să sângereze, motiv pentru care nepotul său a sunat la 112, solicitând sprijinul unui echipaj medical.

La fața locului s-a deplasat un echipaj SMURD, care a stabilit diagnosticul preliminar de „plagă înjunghiată hemitorace stâng", iar Ion H. a fost transportat la UPU Suceava în vederea efectuării de investigații suplimentare.

Din discuțiile purtate cu membrii familiei s-a stabilit faptul că Ion H. a avut mai multe tentative de suicid, inclusiv la data de 26 mai 2021, a amenințat că se va sinucide.

În acest caz a fost întocmit un dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

 

Adauga comentariu