Un bătrânel care vindea țigări de contrabandă în Bazarul din Suceava a fost reținut pentru 24 de ore

La data de 18 iulie 2020, polițiștii din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalității Economice au acționat pe raza municipiului Suceava și pe raza municipiului Vatra Dornei și comunelor arondate.

Cu această ocazie, oamenii legii au depistat-o pe Crina Ț. (33 de ani), din Suceava, care avea la vânzare în Complexul Comercial „Bazar” din Suceava haine inscripționate cu diferite mărci fără a deține certificate de calitate sau conformitate, existând suspiciuni că produsele ar fi contrafăcute. În acest caz au fost confiscate hainele fake în valoare de 11.900 de lei.

De asemenea, Gheorghe Maximese (71 de ani), din municipiul Suceava, a fost surprins având la vânzare în Complexul Comercial „Bazar” din Suceava 220 de pachete cu țigări de contrabandă, în valoare de 3.740 de lei. Țigările au fost confiscate, iar față de bărbatul cunoscut cu antecedente penale a fost luată măsura reținerii pentru 24 de ore.

Polițiștii au mai prins-o în flagrant și pe Veronica N. (40 de ani), din comuna Panaci, care avea la vânzare în magazinul din satul Coverca, comuna Panaci, 31 de pachete cu țigări de contrabandă.

În urma acțiunii desfășurate, oamenii legii au întocmit dosare  penale în care se vor face cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de „punerea în circulaţie de produse purtând o marcă înregistrată sau identică” și sub aspectul săvârşirii infracţiunii de „contrabandă”.

Adauga comentariu