Un bazarist rupt de beat a rătăcit 7.000 de lei printre boarfele pe care le avea la vânzare

Un bazarist sucevean a trăit una dintre spaimele vieții, după ce nu a mai găsit suma de 7.000 de lei. La data de 25 septembrie 2018, pe la ora 11.15, Marius T. (58 de ani), din municipiul Suceava, a reclamat prin 112 faptul că i-a fost furată suma de 7.000 de lei dintr-un chioșc pe care îl are în incinta Bazarului Suceava.

La fața locului s-a deplasat o patrulă de poliție care l-a găsit pe Marius T. la chioșcul din incinta Bazarului Suceava, fiind sub influența băuturilor alcoolice. Polițiștii au stabilit faptul că acesta a lăsat suma de 7.000 lei pe taraba chioșcului sub niște pachete cu marfă și a plecat la toaletă. Când s-a întors după aproximativ 10 minute suma de bani nu a mai fost găsită, motiv pentru care a sunat la 112.

În urma verificărilor făcute, echipajul de poliție a găsit banii pe taraba din chioșc sub mai multe pachete cu marfă, apelantul numărând banii și stabilind că suma de bani găsită este aceeași cu suma de bani reclamată ca fiind sustrasă. Bazaristul a fost amendat de către polițiști.

Sursa foto: www.crainou.ro

Adauga comentariu