Un bebeluș, născut fără tibie la piciorușul drept, are nevoie de 40.000 de euro pentru a-i fi salvat membrul: „Soluția medicilor din România este fie amputarea piciorului, fie o serie lungă de intervenții chirurgicale”

Fundația Umanitară „Sânge pentru România” a inițiat o strângere de fonduri pentru salvarea unuia dintre piciorușele unui bebeluș din Suceava, diagnosticat cu malformație congenitală la piciorul drept, mai exact, micuțului îi lipsește tibia.

În timp ce soluția medicilor din România este aceea de a-i amputa piciorușul micuțului sau de a-l supune la mai multe intervenții chirurgicale, medicii din Austria ar avea o varianta prin care i-ar putea salva piciorușul lui Emanuel. Soluția medicilor austrieci constă în efectuarea a două operați, dar valoarea acestora este de 40.000 de euro. Familia bebelușului nu are această sumă de bani. Așadar, ”Sânge pentru România” apelează la bunătatea societății în speranța că, dacă punem mână de la mână, se va strânge această sumă de bani.

„Unui bebeluș din Suceava, Holcă Emanuel, i s-a dat un diagnostic dur: malformație congenitală la piciorul drept - lipsă tibie.

Soluția medicilor din România este fie amputarea piciorului, fie o serie lungă de intervenții chirurgicale, care i-ar speria chiar și pe cei mai curajoși pacienți. La polul opus, soluția medicilor din Austria - 2 operații care îi pot reda sănătatea, însă pentru care are nevoie de o sumă de 40.000 de euro!!!

E doar un bebeluș nevinovat, un îngeraș aflat la început de drum care are dreptul să meargă, să alerge, să sară, să se bucure de viață.

Stă în puterea noastră să îl ajutăm să devină un băiețel sănătos care să își savureze copilăria.

Pe data de 19 octombrie, la vârsta de 6 luni, Emanuel are programată prima intervenție chirurgicală în Austria, urmată la 6 săptămâni de o nouă procedură. Până atunci trebuie să reușim să strângem cei 40.000 de euro care îl vor ajuta să facă primii pași.

Atât medicii, cât și părinții sunt încrezători în reușită, la fel suntem și noi și voi cei care puteți face miracole pentru Emanuel, cu fiecare mica donație”, au transmis cei de la Asociația ”Sânge pentru România”.

Conturile mamei deschise la Banca Transilvania:

Titular cont: Holcă Valentina Gabriela
Cont RON: RO54BTRLRONCRT0434357701
Cont EUR: RO04BTRLEURCRT0434357701
Cont GBP: RO59BTRLGBPCRT0434357701

Pentru firmele care doresc să contribuie, asociația menționată le pune la dispoziție conturile Fundației Umanitare și un model de contract pentru deducerea sumei.

„Menționăm că întreaga sumă va ajunge în conturile mamei lui Emanuel, Fundația noastră nu percepe comisioane cazurilor pe care le susține”, au mai transmis cei de la ”Sânge pentru România”.

Adauga comentariu