Un bețiv a căzut peste balustradă de la etajul III și a murit, după ce și-a ajutat cuscra

Ieri, în jurul orei 19.30, polițiștii din Siret au fost anunțați, printr-un apel la 112, despre faptul că un bărbat a căzut de la etajul III, pe strada Mioriței, din orașul Siret.

Echipajul SMURD ajuns la fața locului l-a găsit pe Eugen A. la parterul scării, blocului de pe strada Mioriței. Aceștia i-au acordat îngrijiri medicale bărbatului în vârstă de 58 de ani, localnic.

Fiica bărbatului, Diana S., a declarat că, tatăl său, a consumat băuturi alcoolice, după care a fost acasă la cuscra lui, Maria S.. Diana S. nu știa ce s-a întâmplat la domiciliul soacrei sale.

Maria S. a spus că Eugen A. a venit la ea pentru a îi aduce niște cuțite pe care l-a rugat să le ascută. Bărbatul, când a ajuns la cuscra sa, era foarte beat, iar în momentul în care a ieșit din apartament, s-a apropiat de balustradă, s-a dezechilibrat și a căzut de la etajul III. 

Rănitul a ajuns la Spitalul Județean Suceava, fiind transportat cu ambulanța. Acolo a fost diagnosticat cu „politraumatism prin cădere de la înălțime și inconștiență”. Acesta a rămas internat în spital.

Aseară, pe la ora 23.00, sireteanul a decedat la Spitalul Județean Suceava. Cadavrul acestuia a fost depus la morga spitalului, urmând a se efectua

necropsia.

Nu există suspiciuni în privința cauzei decesului.

Polițiștii au întocmit un dosar penal pentru ucidere din culpă.

sursa foto: desteptarea.ro

Adauga comentariu