Un biciclist de 73 de ani a decedat după ce a căzut de pe bicicletă

La data de 19 ianuarie 2021, la ora 11.42, polițiștii din Marginea au fost anunțați prin 112 de către Costel L. despre faptul că pe un drum comunal neclasificat de pe raza comunei Satu Mare este un bătrân căzut lângă o bicicletă.

În cursul zilei de 19 ianuarie a.c., în jurul orei 11.30, Constantin B. (73 de ani), din comuna Satu Mare, în timp ce se deplasa pe bicicletă pe un drum comunal neclasificat de pe raza localității Satu Mare, carosabilul fiind acoperit cu zăpadă, din centrul comunei către satul Țibeni, s-a dezechilibrat și a căzut pe partea carosabilă, după care s-a ridicat și imediat a căzut din nou peste bicicletă.

Bătrânul a fost depistat pe partea carosabilă de către Costel L. care a sunat la 112 și a solicitat deplasarea unui echipaj medical la fața locului.

Medicii deplasați la fața locului i-au acordat victimei îngrijiri medicale, după care au încercat să o resusciteze, însă din nefericire au fost nevoiți să constatate decesul bătrânului.

Constantin B. era cunoscut în evidențele medicului de familie cu afecțiuni medicale cardiace.

În urma examinării sumare a cadavrului, nu au fost găsite urme de violență sau alte leziuni care să creeze suspiciuni cu privire la cauza decesului.

Cadavrul a fost transportat la morga Spitalului Municipal Rădăuți în vederea efectuării necropsiei și a stabilirii cauzelor decesului.     

Polițiștii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „ucidere din culpă”.

Adauga comentariu