Un boschetar a murit ars de viu într-o clădire dezafectată

Polițiștii suceveni au fost anunțați în urmă cu trei zile, la data de 5 noiembrie 2018, despre faptul că Aurelian M. (58 de ani), din comuna Gălănești, a dispărut. Acesta nu a mai fost văzut din data de 2 noiembrie a.c..

Astfel, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală nr.4 Gălănești au audiat mai multe persoane din anturajul acestuia, stabilindu-se că Aurelian M. nu avea un domiciliu stabil, era cunoscut ca fiind fumător și consumator de băuturi alcoolice, motiv pentru care a fost abandonat de familiae trăind mai mult din mila localnicilor care îi aduceau diferite alimente.

Totodată, bărbatul obişnuia să locuiască în clădirile dezafectate de pe raza comunei Gălăneşti, sub poduri şi podeţe precum şi sub tribuna stadionului din comună.

Cum Aurelian M. nu avea o locuință, obișnuia să pătrundă ilegal într-o clădire dezafectată amplasată în fosta fabrică din localitate, accesul acolo fiindu-i interzis întrucât în trecut a incendiat fără intenţie mai multe bunuri afectând etajul acesteia.

În dimineaţa zilei de 7 noiembrie 2018, polițiștii s-au deplasat la imobilul dezafectat în care Aurelian M. obişnuia să înnopteze, ocazie cu care au observat că s-a produs un incendiu la etajul clădirii. Între resturile carbonizate au fost descoperite, arse în totalitate, fragmente de os şi un craniu ce păreau a fi de origine umană.

La fața locului s-au deplasat criminaliștii, care în urma cercetărilor amănunţite făcute la locului faptei, au concluzionat că focul a pornit din zona cadavrului, întrucât duşumeaua din zona resturilor osoase avea cel mai mare grad de carbonizare.

Ulterior la fața locului s-a prezentat și un reprezentant din cadrul ISU „Bucovina” Suceava.

După ridicarea fragmentelor osoase au fost ridicate resturi carbonizate de sub acestea, fiind depistată carcasa de aluminiu a unei lumânări de tip candelă şi resturile carbonizate a unui telefon mobil.

Sursa probabilă a incendiului o reprezintă foc deschis de la o lumânare sau un rest de ţigară aprinsă.

În acest caz a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „ucidere din culpă”.

Sursa foto: www. impacttv.md

Adauga comentariu