Un botoșănean a murit în fața saivanului de oi al patronului pensiunii „La Filuță” din Mălini

La data de 22 februarie 2019, la ora 08.17, polițiștii din Mălini au fost anunțați prin 112 de către un echipaj al ambulanței despre faptul că un pacient a decedat și este nevoie de sprijinul Poliției.

În urma cercetărilor făcute de agenți a fost găsit echipajul de ambulanță pe raza comunei Cornu Luncii, în interiorul căruia se afla cadavrul lui Dumitru T. (39 de ani), din comuna Albești, județul Botoșani, medicii de pe ambulanță constatând decesul.

Din primele verificări, nu au fost găsite urme de violență pe cadavrul lui Dumitru T., iar cu ocazia deplasării în satul Văleni – Stânișoara, comuna Mălini, s-a stabilit faptul că în dimineața zilei de 22 februarie a.c., în jurul orei 08.00, în timp ce se afla în fața saivanului de oi, ce îi aparține lui Filuță Cerlincă, patronul pensiunii „La Filuță”, lui Dumitru T. i s-a făcut rău, căzând de pe picioare pe sol inconștient.

Acesta a fost urcat într-o mașină și condus de către Elisei V. până în comuna Cornu Luncii, unde botoșăneanul a fost preluat de către un echipaj de ambulanță, fiindu-i acordate îngrijiri medicale, însă medicii nu au mai putut decât să constatate decesul.

Polițiștii au dispus efectuarea unei necropsii pentru stabilirea cauzei decesului. În acest caz a fost întocmit un dosar penal pentru infracțiunea de „uciderea din culpă”.

 

Adauga comentariu